Filmkamer
Over mij

De opstart van bloggen en vloggen

Vandaag vertel ik jullie meer over de ideeën rondom vloggen en bloggen

Al een tijdje spookt het idee in mijn hoofd. Ik ben dan ook moeder en de tijd tikt. Er gaat namelijk straks een tijd komen dat Tim naar school gaat. Brrr de gedachte kan je soms kippenvel geven. Want hoe cliché ook… de tijd vliegt. En hoe ga ik dan in hemelsnaam mijn dagen doorkomen… Dus tijd om daar wat op te verzinnen. Nadat ik weer een keer werd gevraagd om iemand op te maken voor haar bruiloft, kreeg ik de vaak gestelde vraag. Waarom doe je hier niets mee… uhm tja daar zit wat in. Maar één de stap zetten, twee onzekerheid van kan ik dit wel en drie is dit wel echt wat voor mij?

Leuk bedacht Sanne en nu?

Eerst gedacht hoe en wat wil ik dan precies. Na vele verhalen van Astrid over haar blog en het zien van eindeloos veel vlogs kriebelt dat toch wel het meest. Eerst eens met mijn moeder erover gehad. Bedoel als er altijd iemand is met goed advies en stimulans dan is zij het wel. Ik had het idee nog niet koud geopperd en mijn moeder sprong een gat in de lucht hahaha, haar enthousiasme trok me wel over de streep. Maar en dan he. Toen ik met Astrid weer ons wekelijkse zwemavondje had, vertelde ik haar over mijn plannen. Maar ook over mijn onzekerheden. Astrid zei DOENNN ik ga je helpen. Kijk dit soort mensen zijn onmisbaar als het gaat over zulke plannen :). Mijn vriend had dit ook al eens eerder geopperd, dus hij was ook enthousiast.

Door alle enthousiaste mensen om me heen begon ik me wat in te lezen in dingen, wat opzoek werk etc etc. Nu heb ik de enorme mazzel dat Laurens graag vist en daar ook video’s van maakt. Dus een camera is geen probleem. Op zolder ligt mijn enorme verzameling van make-up en een plekje om te filmen heb ik ook wel.

Tijd om de plannen te realiseren.

Dus hup naar de action en daar me eigen even uitgeleefd voor leuke spulletjes. Alles om mijn plekje wat leuker te maken, maar ook lampen voor een beetje goede belichting, etc etc. Eenmaal ingericht en het zweet op mijn voorhoofd krijg ik nu de smaak te pakken. Want zeg nou zelf, wie wordt hier nou niet blij van :).

filmkamer

Aan de sfeer kan het straks niet liggen haha. Inmiddels ben ik al heel wat slapeloze nachten verder en beginnen de ideeën wel te komen. Het enige waar ik wat beter in moet worden in een portie geduld krijgen hahaha. Ik ben van het motto “ik wil alles vandaag nog kunnen”. Maar al het begin is moeilijk en zal gaan met vallen en opstaan.

Heb jij ook een droom of wens die je aan het uitdenken bent? Laat het dan weten in de reacties! lijkt me super leuk dit ook van jullie te horen.

Veel Liefs

Wat je misschien ook leuk lijkt

6 Comments

 1. Lida de kruif says:

  Gefeliciteerd met je blog/vlog!
  Ik ben super trots op je😍
  En die onzekerheden is niet nodig!
  Als er één een slimme en mooie mama is ben jij het wel👍❤
  Je gaat het maken lieverd,!
  Love you😘

  1. BlogSanne says:

   Ah dank je wel lieve mams!! Super lief!!

 2. Theo De Kruif says:

  O wat mooi Sanne ga zo door

  1. BlogSanne says:

   Dank je wel lieve paps :)!

 3. Echt super trots op je meis! Ik ben zo blij dat je deze stap hebt gezet. Heel veel plezier met bloggen meis!

  1. BlogSanne says:

   Ah Thanks meis, echt zo blij met jou hulp ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *