omslag opgemaakt april
Opgemaakt

Opgemaakt April 2019

Vandaag weer een artikel gewijd aan alle producten welke ik heb opgemaakt in de de maand april. Soms zijn dit mijn lieveling producten maar soms ook de producten die ik test. Dus zo blijft er voldoende variatie in deze posts, en zal ik jullie natuurlijk vertellen wat mijn mening is over dat product.

 

Haircare

Osmo Extreme Volume Root lifter

Dit product beloofd de aanzet van je haar volume te geven en zorgt er tevens voor dat je haar wat dikker aan voelt. Ik vond deze zeker fijn en het geeft ook zeker volume. Daarom koop ik eigenlijk altijd een volume spray, even voor het föhnen insprayen en voilà net even wat meer volume! Maar ik heb inmiddels een budget variant liggen welke ik hierna wil testen. Maar fijn is deze zeer zeker, en blijft dus in gedachte!

opgemaakt april

 

Makeup

Genius Magic powder van Charlotte Tilbury

Jawel hij is op.. ondanks dat ik dit een ontzettend mooi poeder vind ga ik hem niet opnieuw aanschaffen. Ik vind het poeder erg duur, en heb nog verschillende andere backups liggen o.a. de dupe waar ik laatst over schreef! Dus nog vele poeders welke ik kan gebruiken. Ook schreef ik een uitgebreide review over het poeder van Charlotte Tilbury, dus mocht je hem besluiten te kopen kun je deze hier lezen.

opgemaakt april

Mac Mineralize skinfinish

Met pijn in mijn hart is deze nu echt op. Jammer want ik vond deze echt heel mooi, gaf een kleine glow en hield mijn glimhuid onder controle. Maar zoals ik al eerder schreef genoeg andere poeders om eerst op te maken. Maar uit het oog is zeker niet uit het hart bij deze fijne poeder! Ooit zal ik deze weer opnieuw aanschaffen.

opgemaakt april

Inglot Duraline

Oke, mag ik even een momentje 🙁 snifff. Hij is echt bijna op en ik kan het bijna niet aan haha. Dit product is voor mij het pure goud in de make-up wereld! Ik kan werkelijk niet zonder. Ik zal het dus nog koesteren tot de laatste druppel, en uiteraard zal er een backup komen. Al zag ik ook al stiekem een ander merk met een zelfde soort product… dus wie weet wordt mijn liefde ooit vervangen door een ander merk?! SHOCKING!!

opgemaakt april

Elizabeth Arden Miracle Hydrating Mist

als je gek bent op een zeer fijne mist, dan is dit je spray. Dit is werkelijk de meest fijne nevel wat een fixing spray kan geven. Verder is hij echt heel erg fijn. Maar vanwege de fijne nevel vind ik dat hij net niet voldoende mijn makeup laat samen smelten. Voor hydratatie is het wel een fijne spray, voor bijvoorbeeld voor je makeup. Maar daar kocht ik deze eigenlijk niet voor. Dus voor nu zou ik hem niet nogmaals kopen als fixingspray.

 

Dat waren de producten weer voor de maand april van dit jaar, zit er voor jou nog een leuke tip bij? Of heb jij nog een super leuke tip voor mij?
Laat het dan zeker even achter in de reacties!

Veel Liefs

Dit artikel bevat Affiliate links, voor meer informatie over affiliate links verwijs ik je door naar mijn disclaimer

Wat je misschien ook leuk lijkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *