overzicht opgemaakt maart
Opgemaakt

Opgemaakt Februari 2019

Vandaag laat ik jullie zien wat ik in de maand Februari heb opgemaakt aan beauty-producten. Soms zijn het mijn favorieten, of soms niet zo zeer maar vind ik het toch zonde om het niet op te maken. Laten we maar eens gaan kijken wat er deze maand opgegaan is.

 

Wat maakte ik op aan make-up? 

 • Rimmel Glam’Eyes proffesional eyeliner, in de kleur 001 black. Een eyeliner die ik vele malen opnieuw heb aangeschaft in het verleden. Echter heb ik nu een nieuwe favoriet. Dus ga ik deze opnieuw kopen? Voor nu nog even niet. Al blijft dit een fijne eyeliner.rimmel eyeliner
 • Ardell Stroke a Brow feathering pen, in de kleur Taupe. Een super simpel product om in een oogwenk je wenkbrauwen even wat strakker te maken, en wat in te vullen op de plekken waar nodig. Ga ik deze opnieuw kopen. Voor nu heb ik nog een back-up liggen. Maar doordat de stiftjes relatief snel leeg zijn, en toch wat grijzig voor mijn kleur wenkbrauwen even niet.ardell stroke a brow

Opgemaakt qua gezichtsverzorging.

 • Paula’s choice Hyaluronic Acid Booster, 15 ml met ceramide. Het is een beetje in de vorm van een serum. En zorgt ervoor dat de uitgedroogde huid weer wat meer hydratatie krijgt. Of ik deze nogmaals koop. Nee helaas niet. Ik vind het best wel duur, en heb niet het idee dat het enorm veel voor mij doet.Paula's choice booster

Huidverzorging, welke producten zijn nu op?

 • Therme Zen white Lotus body butter, Oeh lalaaaa als je opzoek bent naar heerlijke body butters? Dan zijn de body butters van Therme zaaaaalig! Zodra ik de pot opendraai wil ik het liefst me neus in de body butter dopen omdat het zo heerlijk ruikt. Het is dat ze best prijzig zijn. Maar verder qua verzorging fantastisch. Ik ga deze zeker een keer opnieuw aanschaffen. Maar voor nu heb ik nog een ander merk in de kast.thermen body butter
Dat waren de opgemaakte producten voor deze maand. Wat zijn jou favorieten producten op het gebied van beauty?

Veel Liefs

 

Wat je misschien ook leuk lijkt

2 Comments

 1. Hey meis,
  De producten van Therme zijn echt heerlijk he! Ik ben ook wel benieuwd naar deze body butter!

  Liefs!!

  1. BlogSanne says:

   Oh maar echt! Die body butters zijn heerlijk!
   Liefs Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *