Reviews

Review oogschaduw palette beautycreations

Een tijdje geleden kocht ik het Beauty Creations 35 Color Pro Eyeshadow Elsa Palette bij Boozyshop. Een echte beauty om te zien! Tijd om deze te reviewen. Zie hieronder het mooie veelzijdige palette. En laten we eerlijk zijn de verpakking alleen al is prachtig qua kleuren!

 

Ingrediënten

Talc, Mica, Mineral Oil, Kaolin, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben.
May Contain: Mica and Titanium Dioxide, Iron Oxides, Manganese Violet, Ultramarine Blue, Chrome Oxide Green, Hydrated Chrome Oxide Green, FD&C Red No. 50 Al Lake, FD&C Yellow No.5 Al Lake, FD&C Blue No.1 Al Lake.

 

Wat beloofd het palette ons?

Het Beauty Creations 35 Color Pro Eyeshadow Palette Elsa is een prachtig oogschaduw palette met 35 verschillende tinten, precies zoals de naam ons doet vermoeden.

Het palette bevat oogschaduw met een matte en shimmer finish, waarmee je makkelijk natuurlijke of dramatische looks creëert. De oogschaduws zijn hoog gepigmenteerd en super makkelijk aan te brengen en te blenden. Daarnaast is het cruelty free, daar worden we blij van! Nou dit beloofd een fantastisch palette te zijn. Let’s try!

 

De eerste ooglook “Burgundy”

De rode tinten vallen meteen in het oog. Dat moet vast een knaller worden met mijn groene ogen. Dit word spannend! Allereerst begin ik met wat lichte kleuren om de overloop zo mooi mogelijk te krijgen. Dat gaat verrassend goed. Daarna begin ik in de arcadeboog met de wat rode tinten. En wauw dat verrast me behoorlijk. Rode tinten zijn vaak kleuren die zich niet altijd even makkelijk laten blenden. Kortom dit valt zeker niet tegen.

Daarna nog een rode shimmer tint op het bewegend ooglid. Die valt “droog” wel wat tegen. Maar na wat fixing spray gaat het stukken beter. Het echte wauw effect betreft de shimmer ontbreekt wel wat. Jammer, want de matte tinten zijn fantastisch! Zie hier onder het resultaat.

 

De tweede “Galaxy ooglook”

Uiteraard ben ik niet voor een gat te vangen en moet er verder getest worden. Voor nu kies ik voor de paarse en blauwe tinten. Dit moet een galaxy ooglook gaan worden is het idee.
Ondanks dat het niet zo draagbaar is op dagelijkse momenten, is het wel leuk om te testen.

We beginnen wederom met de matte tinten, de paarse oogschaduw knalt van mijn oog. Waaauw en blenden gaat ook echt super soepel. Tjonge de matte tinten zijn wel echt mijn favoriet! Daarna kies ik voor een blauwe shimmer op het ooglid, in de pan is hij fantastisch en ook als ik hem op mijn vingertop aanbreng. Maar zodra hij op mijn ooglid gaat lijkt het pigment te vervagen, ook na wat fixing spray wil de donkerblauwe tint niet helemaal pakken. Mmm jammer, wellicht is deze kleur lastig. Na heel wat opbouwen krijg ik hem dan toch redelijk mooi op mijn ooglid. Maar dat koste wel flink wat tijd. Het gemaakte sterretje verpeste een soort de look haha. Maar je kan niet alles hebben toch? Zie hieronder het resultaat.

De laatste look “Emerald meets cinnamon”

Er moet zeker meer getest worden, we laten het niet bij 2 looks. Vandaag kies ik voor een cinnamon meets emerald look. Laten we eerlijk zijn de kleur “emerald” is het niet helemaal, maar het klinkt wel grappig toch?!

Wederom begin ik met wat lichtere tinten voor het opbouwen, daarna ga ik voor wat diepere camel kleuren in de arcadeboog. Deze blenden als een droom! Veel pigment weinig moeite, i love it! Daarna gaan we naar een lastige tint, namelijk een donker groene matte. Ai hier word het erg patchy en vlekkerig. Na voorzichtig wat opbouwen en weer blenden krijg ik het wat netter. Maar het is het voor mij net niet helemaal. Dan rest ons nog een shimmer op het bewegend ooglid. Wauw en deze gaat stukken beter.

Het is een tint die mooi bij het donkergroen past en die het vlekkige gedeelte mooi weg blend. Daar komen we nog eens goed weg. Hieronder het eind resultaat.

emarald eye

 

Wat is het eind oordeel?

Wat mij betreft is het zeker een mooi palette, maar wat de shimmers vind ik het wel wat tegenvallen, deze blend je naar mijn idee net even een tandje te makkelijk weg. Jammer wel want de kleuren zijn werkelijk schitterend.

Over de matte oogschaduws ben ik zeker wel te spreken. Natuurlijk zijn er een paar die wat patchy en vlekkerig zijn. Maar niet alles kan mee zitten. Kortom ben jij iemand die echt op de matte tinten gesteld is, dan is hij zeker zijn geld waard. Ben je meer van de shimmers, dan zou ik hem laten liggen. Maar uiteraard is dit mijn mening.

 

Waar te koop?

Zoals ik al eerder vermeldde kocht ik dit palette bij boozyshop voor 22,95. Wat natuurlijk super betaalbaar is voor het aantal kleuren wat je krijgt.

 

Hebben jullie ook al een keer eerder een palette van beautycreations gekocht en gebruikt? Laat het me dan zeker weten, ik ben benieuwd naar jullie bevindingen.

Veel Liefs

 

 

Wat je misschien ook leuk lijkt

6 Comments

 1. A. Westerman De kruif says:

  Super mooi gedaan😍En omschreven 👌

  1. BlogSanne says:

   Dank je wel lieve mams! Super lief!

   Dikke kus

 2. Hey meis!

  Een heel mooi palette zeg! Jammer inderdAad van de shimmers. Maar wel hele mooie looks heb je gemaakt! De kleuren zieN er echt Zeer mooi uit.

  LiefS!!

  1. BlogSanne says:

   Ah thanks meis! Ja zeker jammer van de schimmers. Maar verder alsnog blij mee haha.

   Liefs Sanne

 3. Mooie ooglooks

  1. BlogSanne says:

   Dank je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *