omslag 2
Musthaves Reviews

Sally hansen miracle gel nagellak, de must-have voor mooie nagels!

Vandaag review ik de Sally Hansen Miracle gel nagellak. Deze nagellak beloofd niet onder te doen voor de gel nagellak in een schoonheidssalon, dus dat maakt me erg nieuwsgierig! Een collega van mij steelt keer op keer de show met al haar mooi gelakte nagels. Dus besloot ik ook eens een gok te wagen en deze lakjes te kopen.

omslag 2

Wat mogen we verwachten van deze fantastische lak?

 

Deze gel nagellak beloofd om 2 weken te blijven zitten, en is aan te brengen zonder dat er een UV lamp aan te pas hoeft te komen. In het assortiment zijn bijzonder veel kleuren verkrijgbaar zodat er voor iedereen wat wils is. Op de site van Sally Hansen zijn maarliefst 41 kleuren beschikbaar.

Ook heeft Sally Hansen een speciale topcoat welke je aanbrengt na de kleur lak. Zo blijft je lak super lang zitten en glanst het ook nog eens super mooi. Ook beloofd deze nagellak je droge en beschadigde nagels ook goed te verzorgen.

De lakjes zijn in vele winkels en websites verkrijgbaar, zoals oa bij bol.com, wehkamp, en ook bij kruidvat.

De prijs is over het algemeen €11,99 bij oa kruidvat. Ik zelf kocht ze in een mooie aanbieding wat natuurlijk helemaal leuk is!

Ingredienten*

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, STEARALKONIUM BENTONITE, TRIPHENYL PHOSPHATE, GLYCIDYL NEODECANOATE/PHTHALIC ANHYDRIDE/TMP CROSSPOLYMER, AQUA/ WATER/EAU, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, SILICA, DIACETONE ALCOHOL, ETOCRYLENE, KAOLIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/IPDI/PPG-15 GLYCERYL ETHER COPOLYMER, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PHOSPHORIC ACID, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, POLYVINYL BUTYRAL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TIN OXIDE, [May Contain/Peut Contenir/+/-:MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), FD&C YELLOW NO. 5 ALUMINUM LAKE (CI 19140), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), D&C RED NO. 6 BARIUM LAKE (CI 15850), ALUMINUM POWDER (CI 77000), BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163), D&C RED NO. 34 CALCIUM LAKE (CI 15880), D&C RED NO. 7 CALCIUM LAKE (CI 15850), D&C YELLOW NO. 11 (CI 47000), MANGANESE VIOLET (CI 77742), ULTRAMARINES (CI 77007), D&C VIOLET NO. 2 (CI 60725)].

*Disclaimer: voor elke lak kan de ingredientenlijst verschillen. Wil je echt weten wat er in het pakje zit kijk dan even op de site van Sally Hansen zelf.

 

Welke kleuren kocht ik en wat vind ik er van?

Zoals jullie zien heb ik 4 telkleuren gekocht en een topcoat. Ik kocht de kleuren, Regal Rosé, Shhhh-immer, Sprinkled with love en I Tiramis-you. Deze kleuren vond ik erg mooi. De kleuren Regal Rosé en I Tiramis-you kocht ik speciaal zodat ik ook een French manicure kan doen.

Want daar ben ik gek op! In dit artikel laat ik alle kleuren ziet en vertel ik jullie mijn ervaringen. Zijn jullie er klaar voor?!

 

Regal Rosé

Deze kleur is een tint welke je kan opbouwen tot een volledig dekkende kleur maar kan je ook heel goed gebruiken als je meer van een sheer-tinten houd. Het heeft een minimale shimmer, maar echt heel subtiel. Op de onderstaande foto draag ik 3 laagjes.

Deze kleur lakt heel erg fijn en brengt egaal aan zonder streep effect van het kwastje. En hij is prachtig vinden jullie ook niet?

nail gel 1  

 

Shhhh-immer

Ook deze kleur moet je opbouwen en is niet direct dekkend. De kleur is een beetje een mix tussen roze, champagnekleur en perzikkleur in. Deze kleur heeft een prachtige glitter, welke allerlei kleurtjes bevat.

Zo zie je roze, oranje, goudtinten en ook een mini tintje paars. Heel speciaal dus! Ook deze lakt weer als een droom. Op onderstaande foto draag ik 3 laagjes. Heel erg mooi!

 

Sprinkled with love

Wauw in de winkel werd ik direct verliefd op deze beauty. Deze lak is een donker groen met een zilveren glitter er door, ik ben verliefd! Ik heb sowieso een vreselijke zwak voor de kleur groen, maar dit maakt alles perfect.

Deze lak is ook nog eens super gepigmenteerd.  Hieronder draag ik maar 1 laagje, wat natuurlijk echt bizar goed is. En dat gaat ook nog eens volledig streeploos.

 

I Tiramis-you

Deze kleur is witte tint is niet spierwit er zit een vleugje lichtroze in. Dat maakt het toch net wat specialer. En voor een French manicure vind ik dat zeker goed kunnen. Deze kleur is ook niet direct dekkend, en geeft net iets meer strepen met aanbrengen.

Maar dat had ik eerlijk gezegd ook wel verwacht van deze kleur. Maar ik ben toch wel onder de indruk, hieronder draag ik maar 2 laagjes en dat doet toch prima zijn werk.

 

Eindoordeel

Oke, het moment van de waarheid. Wat vind ik van de Sally hansen miracle gel nagellak? Ik vind het een fijne formule welke heel makkelijk aanbrengt. Het kwastje lakt heel fijn waardoor je snel overal bij kunt. Daarnaast droogt de lak ook nog eens super snel, wat echt een pluspunt is.

Maar 2 weken is wel wat lang, dat red ik er toch niet mee. Maar een goede week lukt me zeer zeker mits ik de topcoat gebruik. Deze glanst ook nog eens supermooi en dat houd ook lang aan.  Ondanks dat ze lakken toch best wat prijziger zijn vind ik het zijn geld zeker waard. En ben dus mijn collega dankbaar voor deze influence actie haha!

Dus zou ik deze aanbevelen? Ja, als je opzoek bent naar nagellak welke een week lang mooi blijft zitten dan raad ik het zeker aan! Ze hebben ook nog eens prachtige kleuren dus dat maakt het helemaal een feest.

 

Heb jij al eens de Sally hansen miracle gel nagellak gebruikt? Wat vond jij er van, en welke kleuren heb jij gebruikt? Laat het achter in de reacties 🙂

Veel Liefs

Wat je misschien ook leuk lijkt

1 Comment

  1. Hey meis!!

    Wat een mooie nagellakjes zeg! Vooral regal rosé en sprinkled with love zijn echt wow! Ik zou denk ik ook niet twee weken ermee doen, maar een week vind ik wel fijn!
    Top, deze gaan op mijn wishlist haha.

    Liefs!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *