stap 8 springlook
Ik daag je uit

Vandaag in “Ik daag je uit” een “spring vs summer look” in 8 stappen!

In “ik daag je uit” volgt een reeks blogposts waarin ik uitgebreid een look beschrijf samen met foto’s en een stappenplan. Hierin daag ik jullie letterlijk uit om deze look na te maken. Ik ben namelijk reuze benieuwd naar jullie creaties. Vandaag in “ik daag je uit deze spring vs summer look” in 8 stappen. Benieuwd? Lees, kijk en creëer!

De producten welke ik voor deze look gebruikt heb vind je in onderstaande linkjes, uiteraard kun je dit ook met je eigen producten doen. Zolang je het zoekt in de juiste kleuren 🙂

Ik heb alvorens de look al wel mijn foundation, poeder, bronzer en wenkbrauwen aangebracht.

 

Stap 1 Blank canvas

We beginnen bij deze stap met het aanbrengen van de oogschaduwbasis, daaroverheen breng ik de lichtste kleur uit het prachtige Nabla palette aan. Dit doe ik met een fluffy kwast, en zo maken we een mooi licht canvas om ons op uit te leven straks.

stap 1 springlook

Stap 2 A little wash of colour

Bij stap 2 brengen we met een blending kwast een kleine hoeveelheid aan van de mooie caramel tint uit het Nabla palette. Zo ontstaat er een klein beetje warmte en kunnen we straks het geheel mooi blenden.

stap 2 springlook

Stap 3 Warm sunset

Jaaaa, voor stap 3 brengen we een beetje zomer aan. Deze prachtige warme tinten breng ik aan in de buitenste ooghoek en blend ik voorzichtig wat naar het midden van de arcadeboog. En zeg nou zelf deze tinten zijn pretty!!! Blend deze kleur mooi uit, zodat de randen heel mooi zacht zijn.

stap 3 springlook

Stap 4 Summer vibes

Ook brengen we deze mooie tinten aan onder het oog. Zo lopen de kleuren mooi door, en word de look straks een geheel. Met een pencilkwast blend ik het geheel uit naar de buitenste ooghoek, waar de kleuren elkaar weer treffen.

stap 4 springlook

Stap 5 Aqua party

Oke, nu word het spannend niet waar? Met mijn ringvinger stempel ik deze heftige kleuren op het binnenste gedeelte van het oog. Zorg dat het geheel niet “te” blauw word. Vandaar dat ik nog een licht groenig tintje erbij pak. Want bij voorjaar denk ik toch aan pastel tintjes. Verder heb ik het geheel nog even geblend met mijn kwast die ik gebruikte voor de warme tinten. Zodat het mooi in elkaar overloopt.

stap 5 springlook

Stap 6 Purple rain

Om de look nog iets meer va-va-VOOM te geven besloot ik om deze paarse pastel tint onder het oog toe te voegen. Dit deed ik met een klein precisie kwastje en wat inglot duraline. Zodat alles goed intens word. Ondanks dat het nu en wat gekke combinatie lijkt word het straks een tof geheel. En kijk hoe de kleur van je ogen ineens “popt” heel erg tof!

stap 6 springlook

Stap 7 We are almost there

Bij stap 7 bracht ik mijn mascara aan, en voegde ik wat flirty wimpers toe. Maar deze knipte ik wel tot halve wimpers, dat vond ik net wat frisser staan. Ik bracht op de waterlijn een huidkleurig oogpotlood toe, en op de bovenste waterlijn een grijzige tint oogpotlood. Het laat de ogen dan net wat meer spreken. Ik bracht mijn highlighter aan. En dat springt hier behoorlijk in het oog :). Ook bracht ik in de binnenste ooghoek 2 lichte tinten aan zodat alles mooi matcht.

stap 7 springlook

Stap 8 Ready voor spring and a touch of summer

Als laatste bracht ik nog een prachtige roze blush aan, en koos ik voor een roze lip kleur. En voilà we zijn helemaal voorjaars-proof nietwaar?!

stap 8 springlook stap 8 springlook stap 8 springlook

Wat vond jij van deze “ik daag je uit”? Ben je ook van plan deze na te maken? Doe dit dan met het stappenplan! Ik zou het super leuk vinden, en tag me vooral in jou bericht. In onderstaande links kun je me vinden onder de naam VlogSanne.
Heb je geen Facebook of Instagram en vind je het toch leuk je look te delen? Stuur hem dan zeker naar mijn Mail
Veel Liefs

Dit artikel bevat Affiliate links, voor meer informatie over affiliate links verwijs ik je door naar mijn disclaimer

Wat je misschien ook leuk lijkt

4 Comments

 1. Wat een mooie ooglook erg leuk voor de zomer zo met al die kleurtjes;).
  X Robin

  1. BlogSanne says:

   Thanks Robin!

   Ja ik dacht laten we het eens lekker vrolijk maken :):)

 2. Wat een prachtige ooglook heb je weer gemaakt. Met dat stappenplan kan iedereen het namaken! Je legt alles zo duidelijk uit!

  1. BlogSanne says:

   Thanks Daphne, wat een mooi compliment 🙂

   liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *