blog tas lay out
Over mij

Welke spullen zijn onmisbaar in mijn tas, rommelkont of alles op orde?

Zoals de titel al zegt, wat vind je zoal in mijn tas. Laurens, mijn vriend zou zeggen een hele hoop troep. En stiekem heeft hij daar wel gelijk in :). Het is dat ik pas geleden mn tas weer netjes heb opgeruimd en ik mijn oude invito tas weer tevoorschijn heb getoverd. Anders zou ik me toch wel schamen voor mijn rommeligheid. 

 

Welke belangrijke spullen zijn onmisbaar in mijn tas?

Uiteraard heb ik een aantal items in mijn tas die onmisbaar zijn. Zonder deze items wordt het me toch wat heet onder de voeten. Dus welke dingen echt niet mogen ontbreken zijn;

 • Met stip op nummer één mijn portemonnee want zonder die kom ik natuurlijk niet ver. Daarin zit niet heel veel spectaculairs als voornamelijk pasjes die van belang zijn.
 • Daarnaast heb ik ten alle tijden mijn telefoon mee. Tja anno 2019 kun je natuurlijk niet meer zonder lijkt het wel :). Naast het feit dat ik het fijn vind om bereikbaar te zijn, vind ik social media ook gewoon erg leuk!
 • Ook heb ik een zonnebril in mijn tas, want als de zon schijnt dan vind ik dat toch wel erg fijn. Deze kocht ik vorig jaar zomer, een rayban zonnebril. Maar wat een liefde voor deze bril, nu al!
 • En niet geheel onbelangrijk mijn sleutelbos. Want ook daar kan ik niet buiten.
 • En sinds mijn blog zit daar ook mijn agenda, de mascha planner en een pen. En geloof het of niet, een agenda is lang geleden geweest dat ik die gebruikt heb. Maar in deze tijden van bloggen onmisbaar. En de mascha planner is alles wat ik nodig had!

 

Echte beauty onmisbaarheden

 • Tja en een make-up tasje, ook die mist natuurlijk niet in mijn tas. Maar dat zal jullie vast niet verbazen. De producten die ik daarin bewaar zijn; een matterend poeder, een poederkwast (kleintje), een oogpotlood (welke in geval van nood best als gewoon potlood fungeert haha) en een eyeliner. Grappige hiervan is dat ik het praktisch niet gebruik. Enkel bij hoge uitstek :).
 • Mijn liefde voor lippenbalsem “uiteraard de blistex variant” is ook zeker niet weg te denken. Deze zal nooit ontbreken in mijn tas. Die gedachte zou me letterlijk gek maken. Noem het een tic maar ik smeer zeker niet elk uur, maar het moet wel gewoon in mijn tas zitten.
 • Deodorant want ja een verfrissing op zijn tijd is wel erg fijn. Klotsende oksels zullen mij niet teisteren. En ook een bus mousse voor in mijn haar. Ja beetje gek eigenlijk, en gebruik het ook niet dagelijks. Maar ik heb een intense haat aan statisch haar, vreselijk. Dus in de wintermaanden ben ik gewapend met deze bus.

 

Ditjes, datjes, en nog meer datjes.

 • Verder vind ik een stripje paracetamol ook zeker een aanrader. Dus ook deze draag ik bij me in het zelfde make-up tasje als ik eerder omschreef.
 • Een portie auto’s, helicopters of ander speelgoed zul je ook met regelmaat vinden. Want als ik bij iemand op bezoek ga en mijn zoontje Tim is mee, heb ik altijd wat speelgoed bij me. Niets is fijner dan ineens een verassende racewagen uit moeders tas te toveren toch?! Tja wel voor mn zoontje dan hoor, ikzelf word daar niet zo wild enthousiast van :).
 • Ook beschik ik nog over zo’n prehistorisch mapje waar vroeger je papieren rijbewijs in zat. Daar zitten wederom geen spetterende praktijken in. Enkel een schadeformulier, keuringsbewijs van mn auto, puur dat ik soms even kan checken wanneer dat weer gebeuren moet. Jup controll freak meldt zich. En nog veeeeeel meer pasjes, die ik weinig gebruik.
 • Een naamplaatje, niet om mezelf te herinneren hoe ik heet natuurlijk. Maar voor mijn werk in het ziekenhuis wel noodzakelijk.

snap peak in mijn tas

 

Nou wellicht niet een hele spannende versie van “what’s in my bag” maar dat heeft ook puur te maken met mijn tas opruiming. Zou ik hem niet opgeruimd hebben, dan vind je ook een verzameling bonnetjes. Het lijkt wel alsof mijn tas een aantrekkingskracht heeft op bonnetjes en papiertjes…

Ben jij ook een rommelkont of heb je juist een puntgave tas zonder rommeltjes? Ben reuze benieuwd wat voor een ‘tas type’ jij bent.

Veel Liefs

Dit artikel bevat een Affiliate link, voor meer informatie over affiliate links verwijs ik je door naar mijn disclaimer

Wat je misschien ook leuk lijkt

10 Comments

 1. Mijn tas is wel ordelijk maar kan toch nooit iets vinden als ik nodig heb

  1. BlogSanne says:

   Nou dat inderdaad, alsof je bij alles je tas op zijn kop moet zetten haha 🙂

   Liefs Sanne

 2. Ik heb ook altijd een notitieboekje bij mij! 😀

  1. BlogSanne says:

   Leuk 🙂 voor mij ook echt onmisbaar!
   liefs Sanne

 3. Vanmiddag heb ik er ook terug een tube zonnecrème ingeToken

  1. BlogSanne says:

   Oeh dat is ook een goede! Thanks voor de tip Sandra!
   Liefs Sanne

 4. Hey Meiss!

  Haha, geweldig en zo herkenbaar. Ik heb ook altijd een echte rommel in mijn tas, veel papiertjes en bonnetjes. Vooral ook veel zakdoekjes haha.

  Liefs!

  1. BlogSanne says:

   Hahah echt hoor, vreselijk ben er echt een verzamelaar in. Maar gelukkig ben ik niet de enige haha!

   Liefs

 5. Ik leeg mijn tas altijd aan het einde van de dag als ik ergens geweest ben. Zo voorkom ik dat het een bende wordt en ik dingen mee sleur die helemaal niet meer nodig zijn.

  1. BlogSanne says:

   Kijk, dat moet ik me zelf ook nog eens gaan aanleren haha!
   Liefs Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *