Wie is blogSanne

Wie ben ik precies?

Ik ben Sanne en ben 31 jaar, ik woon in Heukelum een plaatsje vlakbij Leerdam. Ik woon daar samen met mijn vriend Laurens en zoontje Tim (2,5 jaar oud). Naast het bloggen werk ik als secretaresse in een ziekenhuis, en daar maak ik onder andere roosters voor een maatschap van artsen.na foto
Daarnaast ben ik een bofkont met allemaal lieve mensen om me heen, die me stimuleren in wat ik doe, of de keuzes die ik maak. En dat is toch wel erg fijn.
Mijn vader en moeder zijn ook enorme lieverds die me steunen in alles. Mede daardoor ben ik geworden wie ik nu ben, en groei ik nog elke dag.

Hoe is mijn blog een beetje ontstaan in het kort?

Hoe ik hier zo op een blog ben beland, tja dat zijn eigenlijk meerdere redenen. Vanaf mijn jeugd ben ik altijd al met make-up, verzorging en noem maar op in de weer geweest. Kortom ik was er al vroeg mee bezig, wel zal ik jullie de foto’s van toen besparen haha. Laten we het erop houden dat mijn skills en kleurkeuzes niet opperbest waren.

Al een tijd volg ik veel vlogs, blogs en zoek ik me dagen suf aan informatie over al deze dingen. Mijn vriendin Astrid bekend met haar blogĀ MissSentinelli inspireert mij daarom ook enorm. De manier waarop zei bezig is, tja daar kan ik alleen nog maar over dromen. Maar hey dromen zijn er om uit te laten komen toch?! Ik kan uren en dagen vullen met mijn passie, dus tijd om er wat mee te gaan doen.

Alleen een blog of ook meer?

Naast de opstart van een blog, ben ik ook druk bezig met het opstarten van een YouTube kanaal. Om op deze manier het nog net even beeldend te maken. Mijn doel is om me eerst even volledig op het bloggen te focussen en zodra ik daar mijn draai in heb gevonden, ga ik met YouTube aan de slag. Op mijn Instagram account ben ik al wel actief. Nieuwsgierig naar dit alles? Dat zou ik het heel erg leuk vinden als je me wil volgen.
YouTube kanaal
Instagram
Veel Liefs